BIO

ENRIC ROVIRA (El Vendrell, 1981)
Compositor, músic, actor i mestre.

Realitzà cursos de teatre amb Cristopher Marchand, 
Christian Atanasiu, Familia Flöz, Comediants i Derevo. L'any 2006 va rebre el certificat d’Estudis de Teatre de Barcelona, estudis basats en la metodologia del pedagog francès Jaques Lecoq. D'altra banda va obtenir diverses titulacions en música clàssica, tradicional i moderna-jazz i és diplomat en Magisteri Musical a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Co-creador i actor, juntament amb Arnau Colom, de la companyia Forani Teatre. Des de l'any 2006, la companyia, ha anat creixent i creant diversos espectacles que s'han representat arreu de Catalunya. Han estat present en diferents festivals i mostres i premiats en varies ocasions, on destaca l'últim reconeixement en els Premis Butaca'12 pel seu espectacle PAU. La vida de Pau Casals.

Com a compositor ha posat la banda sonora a diferents espectacles i ha creat, per encàrrec, el tema principal del Ball del paperet del carnaval de Vilanova i el de la Festa de la bicicleta del Vendrell entre d'altres.

Ha enregistrat diversos treballs discogràfics:


La Caravana (Autoeditat).

En podeu veure el video-clip La ruleta.Retallable (Discogràfica Picap) amb el grup Baeturia. Guanyador l’any 2004 del concurs Sona 9 en l’apartat de folk i noves músiques.

En podeu veure el video-clip Suc de magrana.